Sunday, July 15, 2012

Jason Wu 2012 Koleksiyonu

Eski Yeşilçam filmlerinde ki kıyafetler yani 60′lı yılların modası, günümüz trendleri oldu. Yüksek belli pantolonlar, çiçek desenli çantalar, kloş abiye elbise modelleri ve transparan tül elbise modelleri ve dahası bu sezon Jason Wu 2012 Koleksiyonu arasında yer alıyor. Bizde birbirinden şık ve her zevke her kesime uygun Jason Wu 2012 modasını sizlerle paylaşıyor ve yeni elbise modelleri trendlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.


 












Jason Wu 2012 Koleksiyonu


Eski Yeşilçam filmlerinde ki kıyafetler yani 60′lı yılların modası, günümüz trendleri oldu. Yüksek belli pantolonlar, çiçek desenli çantalar, kloş abiye elbise modelleri ve transparan tül elbise modelleri ve dahası bu..









Diane von Furstenberg 2012 Çanta Koleksiyonu


Diane von Furstenberg 2012 Çanta Koleksiyonu bayanların en vazgeçilmezi olan çanta modelleri ile elbisemodelleri.com adresinde. Hep şık hep muhteşem bir aksesuar olacak olan modelleri ile en farklı koleksiyonlar arasında yer..









Mango 2012 Yaz Koleksiyonu


Her zaman şık her zaman gösterişli modelleri ile bayan giyim koleksiyonunda 2012 yılının en çok göz önünde olan ismi Mango 2012 koleksiyonu ile bayanları rengarenk karşılıyor. Mango 2012 Yaz Koleksiyonu..









Pull & Bear 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Genellikle gençlerin vazgeçilmez adreslerinden olan Pull & Bear 2012 koleksiyonu ile özellikle bayanların ilk sırasında. Hem modern hem de birbirinden başarılı modelleri ile 2012 yılının en iyi markalarından oldu. Pull..









Marks & Spencer 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Marks & Spencer 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile bayanların  her zamankinden daha zarif ve modern bir görüntüde olmasını sağlayacak. Birbirinden çarpıcı elbise modelleri kendi tarzına stiline düşkün bayanlar için asla..

No comments:

Post a Comment